top of page

Brow och Lashlift

När det gäller ditt utseende förtjänar du den bästa omsorg som pengar kan köpa. Välkommen till Lts, den bästa studion för Browlift och Lashlift tjänster i Umeå. Vi har certifierat personal som erbjuder professionella, säkra och personliga tjänster. Om du letar efter de bästa lösningarna för dina skönhetsbehov har du kommit rätt! .

1665056283622.jpg

Hur går en lash lift behandling till?

 

Ögonområdet rengörs för att avlägsna eventuellt smink och orenheter.

Storlek och böj väljs på spolen utifrån kundens franslängd och preferenser.

Fransarna fästs på spolen med lim för att hålla dem på plats.

Permanentvätskan appliceras från fransroten till mitten av fransarna, låt verka i individuell antal minuter beroende på fransarnas tjocklek.

Sedan avlägsnas permanentvätskan försiktigt med en torr bomullspad

Neutraliseringsvätskan appliceras från fransroten till mitten av fransen och låt verka några minuter 

Sedan avlägsnas neutraliseringsvätskan försiktigt med en fuktig bomullspad

Om kunden vill, kan fransarnas färgas för att få mörka och definierade fransar – rekommenderas även för mörka fransar för att få en mascara effekt, men också för att fransarna är tunnare längst ut.

Behandlingen avslutas med boost och en vårdande keratinbehandling för att stärka fransarna

En lash lift behandling brukar ta mellan 45-75 minuter per kund.

Vad ska man tänka på innan behandlingen?

Att gärna komma osminkad

• Att komma utan kontaktlinser

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Om man inte är noggrann med sina fransar under de första 24 timmarna, kan permanenten släppa och ge ett sämre resultat. Därför är det väldigt viktigt att tänka på stegen ovan efter en lash lift behandling på grund av att vätskan fortfarande bearbetas under det första dygnet. Tänk på:

• Att inte gnugga i ögonen

• Att vara försiktig runt ögonen

• Att undvika smink, dusch, ånga och värme under de första 24 h

• Att inte använda stark sminkborttagning

• Att undvika vattenfast mascara

• Att använda oljefria produkter runt ögonen

Kan man använda mascara när man har lash lift?

Absolut! Tänk bara på att undvika smink det första dygnet efter behandling för att permanenten ska kunna lägga sig ordentligt. När de första 24 timmarna har passerat, går det bra att använda mascara. Undvik gärna vattenfast mascara för att inte försämra resultatet eller hållbarheten på lash liftet. Desto mindre man utsätter fransarna för, desto längre håller dem.

Vilket resultat kan man vänta sig?

Med en lash lift behandling kan man förvänta sig att få naturligt böjda fransar som gör att ögonen framhävs och ger ett piggare utseende. Med hjälp av lash lift kan man skippa mascara helt och fortfarande känna sig snygg på morgonen.

Hur ofta kan man göra lash lift?

Efter ungefär sex till tio veckor går det bra att göra ett nytt lash lift. Det är viktigt att inte göra lash lift för tätt inpå sina behandlingar för att inte slita på fransarna.

Varje människa tappar cirka tre till fem fransar om dagen, genom att vänta sex till tio veckor innan nästa behandling, kommer nya och starkare fransar ha hunnit bildats.

bottom of page