top of page

Tatueringsborttagning i Umeå

Vill du ta bort en tatuering? Tatueringsborttagning i Umeå är något vi på Laser Treatment Studio är specialister på. Vi utför laserborttagning av tatuering med Picosecond lasermaskin för att bleka eller göra en cover up på en redan existerande tatuering. Snyggt, enkelt och säkert.

Tatueringsborttagning

Hur går tatueringsborttagning med laser till?

Steg 1: Förberedelse

Innan vi börjar med behandlingen för att ta bort din tatuering ser vi till att rengöra huden ordentligt. Det är viktigt för att få bort all smuts och se till att huden är redo för laserbehandlingen.

Steg 2: Vi testlasrar på huden

Med hjälp av vår precisionslaser applicerar vi ett första skott när vi lasrar tatueringen. På så sätt får du känna på behandlingen, och det ger dig möjlighet att avgöra hur snabbt eller långsamt du vill fortsätta.

Steg 3: Anpassad tatueringsborttagning i Umeå

Vår prioritet är att du känner dig bekväm under laserborttagningen av tatueringen. Under hela processen lyssnar vi på dig och hur du känner dig. Du kan när som helst be om att pausa behandlingen eller sakta ner den. Vi tar det i din takt!

Efter behandlingen

Efter varje session av laser borttagning av tatuering rengör vi återigen området, applicerar en specialiserad brännskadegel och täcker med förband för att skydda huden. Du får även med dig extra förband för att kunna ta hand om området dagen efter behandlingen.

Picosecond laser för tatueringsborttagning

Vi använder Picosecond laser för tatueringsborttagning i Umeå. Picosecond laser använder väldigt korta pulser, långt mindre än en sekund, för att bryta ner melaninpigmenten i huden till riktigt små partiklar som liknar damm. Dessa små partiklar är lättare för kroppen att ta hand om och rensa bort. Det här gör att man ofta behöver färre behandlingar för att bli av med oönskad pigmentering. Det är en snabb och enkel behandling som inte kräver kirurgi, och den kan användas på hela kroppen. 


OBS! Att lasra tatuering brukar kräva runt 10 behandlingar men allt är individuellt och det kan också bli fler eller färre.

Utbildad personal med stor vana av tatueringsborttagning

Borttagning av tatuering ska kännas tryggt. All vår personal är utbildad och certifierad så du kan känna dig säker i våra händer. Vi lasrar bort tatueringar dagligen och vet exakt hur varje steg av processen ser ut. Dessutom är vi vana vid olika hudtyper och tatueringar så att vi kan rådge just dig på bästa sätt. Kontakta oss för en konsultation!


Vill du även ta bort generande hårväxt? Kontakta oss.

Ta bort tatuering - pris

Funderar du på vad kostar det att ta bort en tatuering? Priset för att lasra bort tatuering kan variera beroende på tatueringens storlek och färg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga frånpriser och säkra metoder för tatueringsborttagning i Umeå.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att lasra bort en tatuering? 

Kostnaden för tatueringsborttagning i Umeå på vår studio varierar beroende på tatueringens storlek, färg och placering samt antalet behandlingar som behövs. Hos oss är pris för tatueringsborttagning från 800 kr per behandling. Du får veta priset för just din situation när du kommer på konsultation.

Kan man ta bort tatuering själv?

Det rekommenderas inte att försöka ta bort en tatuering själv på grund av riskerna och den komplexitet som processen innebär. Professionell tatueringsborttagning med laser är det mest effektiva sättet, eftersom den bryter ner bläckpartiklarna tillräckligt för att kroppen ska kunna processa dem. Hemmametoder är inte bara ineffektiva utan kan också orsaka allvarliga hudskador.

bottom of page